Sala de fitness

Sala de fitness este dotată cu echipament de ultimă generație și oferă o experiență fără egal. Proiectată pentru a răspunde tuturor nevoilor oaspeților de antrenament, sala noastră include o gamă completă de echipamente pentru cardio și forță, asigurând un antrenament complet și eficient.

Surrender to serenity here.

  • Concepută pentru a satisface toate nevoile de antrenament, sala noastră de fitness include o gamă completă de echipamente pentru antrenament cardio și de forță, asigurând o rutină de exerciții calitativă și eficientă. Ceea ce diferențiază cu adevărat sala noastră de fitness de celalalte săli este vederea uluitoare către Munții Bucegi.
  • Oaspeții se pot bucura de antrenamentele lor inspirați de frumusețea naturală uimitoare care îi înconjoară, făcând fiecare sesiune de exerciții atât revigorantă, cât și liniștitoare.
  • La MATCA, ne dorim să oferim o experiență de fitness excepțională. Alăturați-vă nouă și îmbunătățiți-vă călătoria de wellness cu facilitățile noastre remarcabile și priveliști inedite.
  • Ne dorim să încurajăm toții oaspeții noștri pentru a-și atinge potențialul maxim.
  • Fie că sunteți un pasionat de fitness sau abia începeți călătoria de wellness, sala noastră de fitness oferă mediul ideal pentru a vă motiva și inspira la fiecare pas.